Uw totaal installateur

contact opnemenNeem direct contact op

Warmtepompen Installatie

Een moderne en duurzame manier om een woning of bedrijfspand te verwarmen en van warm water te voorzien is door gebruik te maken van een warmtepomp.

Energie van buiten

Een warmtepomp heeft een buiten,- en een binnen-deel, net als bijvoorbeeld een airco. Buiten vangt de unit energie op uit de lucht en zet deze om tot bruikbare warmte. Binnen wordt deze warmte vervolgens doorgegeven naar radiotoren of vloerverwarming en een warmwaterboiler.

Hoog rendement

Niet alleen is gebruik van een warmtepomp een duurzaam alternatief voor de traditionele CV installatie op gas, er kan ook behoorlijk mee bespaard worden. Het rendement kan namelijk wel oplopen tot 400% en doordat de warmte uit de lucht komt verbruikt de installatie alleen wat stroom. Wanneer dit wordt opgewerkt met zonnepanelen kunt u mogelijk geheel energieneutraal wonen of werken!

Installatie door Platzer

Onze monteurs hebben ervaring in het plaatsen van warmtepompen en kunnen dit uitstekend voor u verzorgen. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wij werken onder andere met topmerk Nefit en verwijzen dan ook graag naar de onderstaande digitale brochure.

  • Installq
  • Solar Edge
  • sbb
  • Techniek Nederland
  • VCA