Uw totaal installateur

contact opnemenNeem direct contact op

Aanleg gas, water en riool

Platzer Installatietechniek verzorgt de volledige aanleg van uw gas-, water- en rioolaansluitingen. Met de vakkundige service die u van ons mag verwachten verzorgen wij al uw loodgieterswerk voor zowel nieuwbouw als onderhoud en reparatie.

Meest gangbaar zijn installaties in uw keuken, badkamer of toilet, maar ook andere toepassingen zijn natuurlijk geen probleem. Ook voor nieuwe leidingen in uw woning of vervanging van bestaande leidingen, bijvoorbeeld doordat deze zijn aangetast na vele jaren gebruik staan onze loodgieters klaar. Platzer Installatietechniek is uw partner voor de verzorging van al uw loodgieterswerk.

Uw wensen zijn hierbij ons uitgangspunt. In overleg met u bekijken we de mogelijkheden en verzorgen onze vakmensen de aanleg van uw gas-, water- en rioolaansluiting. Uw wens komt bij ons altijd op de eerste plaats.

Veilig en vertrouwd

Vooral gas is natuurlijk niet zonder gevaar. Ga dus voor veiligheid en laat dit professioneel aanleggen door onze monteurs.

Ook het aanleggen van waterleidingen en riolering moet goed gebeuren. Lekkages en verstoppingen kunnen ontstaan wanneer dit niet vakkundig is uitgevoerd.

Oplossen lekkages en verstoppingen

Het is ontzettend vervelend als ergens een lekkage optreedt in de leidingen. Bij aardgas is het zelfs gevaarlijk maar ook een waterlekkage kan grote gevolgen hebben. Onze loodgieters lossen lekkages zo snel mogelijk voor u op dus belt u ons meteen als u een lek vindt. Ook bij een verstopping van de riolering kunt u natuurlijk bij ons terecht om dit snel op te lossen.

  • Installq
  • Solar Edge
  • sbb
  • Techniek Nederland
  • VCA