Uw totaalinstallateur

contact opnemenNeem direct contact op

Elektrotechnische installaties

Platzer Installatietechniek verzorgt de volledige installatie van al uw elektra. De plaatsing van meterkasten maar ook aanleg van data- en telefoonnetwerken worden op vakkundige wijze door ons uitgevoerd. Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. De wens van de klant komt bij ons altijd op de eerste plaats.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

In een vroeg stadium spreken we alle mogelijkheden met u door en ontvangt u een offerte op maat. Na uw akkoord zal deze offerte de leidraad van de uitvoering zijn. Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kunt u tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen in uw wensen voor de installatie van de elektra. Als de nieuwe woning geplaatst is, kunt u goed zien wat in uw situatie de meest praktische oplossing is. Wij hebben hier alle begrip voor en vinden dit niet meer dan logisch.

Meterkast laten installeren

Een meterkast is een centraal punt in een woning of bedrijfspand. In deze technische ruimte wordt meetapparatuur voor voorzieningen zoals elektriciteit, aardgas en water geïnstalleerd.

In de meterkast bevindt zich ook de groepenkast. Dit werd vroeger de stoppenkast genoemd. Vanuit de groepenkast wordt stroom verdeeld naar verschillende punten in de woning of het bedrijfspand. De hoofdstop beveiligt de groepenkast en deze kan alleen vervangen worden door een erkend installateur. Verschillende delen van het pand hebben een eigen groep zodat er geen overbelasting plaatsvindt. Het indelen van de groepen is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren. Een goed idee om onze electrciens dit te laten doen!

Data- en telefoonnetwerken

Platzer Installatietechniek is uw partner voor de aanleg van uw communicatienetwerk. Uw telefoonaansluitingen en uw computernetwerk worden door onze vakmensen naar uw wens geïnstalleerd.

Storingen en uitbreidingen

Na oplevering stopt onze service niet. Voor aanpassingen, uitbreidingen en het snel verhelpen van storingen (zoals kortsluiting) staat Platzer Installatietechniek klaar om u te helpen!

elektrotechniek
  • Installq
  • Solar Edge
  • sbb
  • Techniek Nederland
  • VCA