Platzer Installatietechniek
Platzer Installatietechniek - Gas, water riool

Aanleg elektra door ervaren elektriciens

Platzer Installatietechniek verzorgt de volledige installatie van al uw elektra. De plaatsing van meterkasten maar ook aanleg van data- en telefoonnetwerken worden op vakkundige wijze door ons uitgevoerd. Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, voor een nieuw netwerk of de aanpassing van uw huidige elektra: onze vakmensen voeren de installatie naar uw wensen en op maat uit. De wens van de klant komt bij ons altijd op de eerste plaats.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

In een vroeg stadium spreken we alle mogelijkheden met u door en ontvangt u een offerte op maat. Na uw akkoord zal deze offerte de leidraad van de uitvoering zijn. Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kunt u tijdens de bouw nog wijzigingen aanbrengen in uw wensen voor de installatie van uw elektra. Als de nieuwe woning geplaatst is, kunt u goed zien wat in uw situatie de meest praktische oplossing is. Wij hebben hier alle begrip voor en vinden dit niet meer dan logisch. Uw wensen komen bij ons altijd op de eerste plaats.

Meterkast laten installeren

Een meterkast is een centraal punt in een woning of bedrijfspand. In deze technische ruimte wordt meetapparatuur voor voorzieningen zoals elektriciteit, aardgas en water geïnstalleerd.

In de meterkast bevindt zich ook de groepenkast. Dit werd vroeger de stoppenkast genoemd. Vanuit de groepenkast wordt stroom verdeeld naar verschillende punten in de woning of het bedrijfspand. De hoofdstop beveiligt de groepenkast en deze kan alleen vervangen worden door een erkend installateur. Verschillende delen van het pand hebben een eigen groep zodat er geen overbelasting plaatsvindt. Het indelen van de groepen is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren. Onze elektriciens zijn uiterst bekwaam in het aanleggen van groepenkasten voor bedrijf en woning.

Data- en telefoonnetwerken

Platzer Installatietechniek is uw partner voor de aanleg van al uw communicatienetwerken. Uw telefoonaansluitingen en uw computernetwerk worden door onze vakmensen naar uw wens geïnstalleerd.

Storingen en uitbreidingen

Na oplevering stopt onze service niet. Voor aanpassingen, uitbreidingen en het snel verhelpen van storingen (zoals kortsluiting) staat Platzer Installatietechniek klaar om u te helpen!

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom u voor Platzer Installatietechniek kiest:

  • Veel ervaring, hoge vakkennis
  • Persoonlijk contact, korte lijnen
  • Grote tevreden klantenkring
  • Meedenkend en klantgericht
  • Duurzaam en energiezuinig hoog in het vaandel
Bekijk onze referenties